Rólunk

Családi vállalkozásunk a Ludicra Kft 2 éve alakult, és elsődleges célunk az volt, hogy hiánypótló módon kisgyermekek részére külföldön már megszokott, jó minőségű, újrahasznosítható fejlesztő kiadványokat készítsünk. Rengeteget merítettünk saját gyermekeinkkel szerzett tapasztalatokból, és ezeket igyekeztünk a kiadványunkba beépíteni. Angol nyelven rendkívül gazdag kínálatot találunk a piacon, elég csak a Usborne kiadó széles körben elterjedt, színes-szagos könyveire és füzeteire gondolnunk.

Ennek fényében ajánljuk figyelmetekbe a saját tervezésű, fejlesztő pedagógusok segítségével összeállított és lektorált  Babuci™ kiadványokat, amik megkapó külsejűek, praktikus a méretük, és 3-6 éveseknek szóló, a kognitív, finommotoros és figyelmi képességeket fejlesztő játékokat tartalmaznak. 

A füzet speciális borításának köszönhetően a hozzá való varázstollal megoldott feladatok letörölhetők, és akár többször, több gyerek által is megoldhatók, így akár óvodai csoportok számára is hasznos befektetés, hiszen a feladatlapokkal ellentétben többszörösen felhasználható. A feladatokat az oldal tetején piktogram jelöli, így akár olvasni még nem tudó gyerekek is könnyedén elboldogulnak vele. A figurák nem túl bonyolultak, mégis részletgazdag képeinek köszönhetően a füzet az elsődleges feladatokon túl további beszélgetések, fogalmak, kategóriák bevezetésére és akár rövid történetalkotásokra is használható.

A Babuci™ kiadványok mellett kínálatunkban található számtalan egyéb fejlesztő játék.

Ahogy nőttek a gyerekek, úgy tudtuk őket egyre jobban bevonni saját szenvedélyünkbe, a társasjátékok világába. A klasszikusoktól a legmodernebb társasjátékokig mi magunk is mindent kipróbálunk, és igyekszünk kínálatunkban az általunk legérdekesebbeket, és legjobbakat bemutatni nektek.