Társasjáték kölcsönzés

Örömmel jelentjük, hogy 2022.04.12-től elindítjuk a társasjáték kölcsönzést a Cinkelt kocka társasjáték boltunkban!

Akik már voltak nálunk, tudják, hogy a Cinkelt kocka társasjáték bolt fizikailag kicsi, emiatt nem tartjuk bent állandóan az összes kölcsönözhető társast. Ha bármi megtetszik, és ki szeretnétek próbálni, mindenképpen vegyétek fel velünk először a kapcsolatot e-mailben, Facebookon, vagy telefonon! Lehet, hogy az adott játék éppen másnál van, s minden játékból - szintén a helyhiány miatt - csak egy kölcsönözhető példány lesz. Ha jelzitek a szándékot, meg tudjuk mondani, hogy szabad-e, vagy mikortól lesz az ismét, vagy akár előre foglalást is fel tudunk venni. (A játékokat két bérlés között jelen helyzet miatt néhány napot mindenképpen pihentetni fogjuk.)

Egy folyton bővülő listát találtok majd kicsit lentebb, amiben minden játékot megtaláltok, ami jelenleg kölcsönözhető lesz nálunk. A listát próbáltuk úgy összeállítani, hogy legyen benne kicsiknek és nagyoknak, kezdőknek vagy épp gémereknek szóló egyaránt, s épp úgy klasszikus nevek, mint újdonságok. Reméljük találtok benne kedvetekre valót! (Ha valami nincs, amit nagyon szeretnétek, szintén jelezzétek bátran, amint tudjuk, felvesszük a listára.)

A következő feltételekkel tudtok nálunk társasjátékot kölcsönözni:

1) A játékokat egy hétre tudjátok kikölcsönözni (saját tapasztalatból úgy érezzük, hogy ez mindenképp elegendő lesz arra, hogy megismerjétek, és többször ki is tudjátok próbálni): ha kedden viszitek el, következő kedden várjuk vissza, illetve a lejárat előtt két nappal még egy hétre hosszabbíthatjátok a kölcsönzési időt. Ez esetben dupla bérleti díjat számolunk majd fel. Fontos, hogy a hosszabbítás egyéni elbírálás alá esik, ha sokan várnak arra a játékra, nem biztos, hogy lehetőség lesz a hosszabbításra, de jelezzétek, és mindent megteszünk, amit tudunk. Ne feledjétek, először egyeztessünk, hogy mikor szabad a játék, amit szeretnétek!

2) Amikor átveszitek a játékot a boltban, kérünk titeket, hogy a játékokat alaposan nézzétek át és számoljátok át – mi ugyanígy fogunk tenni, amikor visszahozzátok. Ha bármi nem egyezik a tartozék listában lévő mennyiséggel, vagy egyéb hibát találtok rajta, mindenképp jelezzétek!

3) A játék átvételekor a játék bolti árát elkérjük letétbe – ezt a kölcsönzési díj levonása után visszahozatalkor visszakapjátok, amennyiben a játékot ugyanolyan állapotban kapjuk vissza, mint ahogy elvittétek (ezért is nagyon fontos, hogy ti is nézzétek át kikölcsönzéskor, és ha bármi hiányt, sérülést tapasztaltok, azt ott és azonnal jelezzétek). Amikor a játékot átveszitek, egy rövid bérleti szerződést fogunk adni, amit mindenképpen át kell olvasni, ki kell tölteni, és alá kell írni, de ez csak néhány percet fog igénybe venni.

4) Az egy heti kölcsönzési díj a letéti díj 10%-a (de minimum 1500 Forint). Tetszett a játék? Ha van belőle bontatlan pédányunk készleten, és azt meg szeretnéd vásárolni amikor visszahozod a kölcsönzött darabot, a kölcsönzési díj első heti részét elengedjük! Aki már járt nálunk a boltban, talán tudja, hogy van egy törzsvásárlói programunk is. Ez a webáruházban nem, csak a Cinkelt kockában él: egy kis füzetbe tudjátok a vásálások után a pecséteket gyűjetni, amik a későbbiekben egyre nagyobb kedvezményre jogosítanak. Törzsvásárló vagy? Természetesen számodra a kedvezményes árat vesszük alapul!

5) Azt kérjük, hogy a játékokra vigyázzatok, mintha a sajátotok lenne, hogy sokan ki tudják próbálni még. Ha mégis történne valami baleset, ami a játék használhatóságát, játszhatóságát befolyásolná, esetleg komolyabb esztétikai sérülést okozna, visszahozatalkor két lehetőségetek van: vagy nálunk hagyjátok a letéti díjat és megtarthatjátok a játékot vagy a letéti díj 70%-át levonjuk visszavételkor.

6) Amennyiben nem kértétek a kölcsönzés hosszabbítását, vagy már egyszer hosszabbítottatok, mégis késve kapjuk vissza a kikölcsönzött játékot, a letéti díj 10%-át számoljuk fel naponta késedelmi díjként.

Ha kedvet kaptál a listában található egyik játék kikölcsönzéséhez, keress meg minket, örömmel várjuk a jelentkezéseteket!

Kuflik és az esőtánc Kuruzslók Quedlinburgban
Miénk a vár! Tavernák Tiefenthalban
Kuflinyomozók
Kitchen Rush: Legyél Sztárséf!
Rókanyomon Nova Luna
KalandoZoo - Marci az állatkertben A Mars terraformálása: Árész-Expedíció
Az elvarázsolt labirintus Szellemek szigete
Panic lab Fabulantica
Menzacsata Vezércsel
Éjszaka az állatkertben Indián nyár
Csillagvadászok Azul: A királyné kertje
Firkaland (francia) New York Zoo
Patchwork express (francia) Quacks & Co. (~Kuruzslók Junior, angol)
Carcassonne Velonimo
Kingdomino A Mars Terraformálása
Century: Fűszerút Virus!
Splendor Cascadia
Ticket to Ride: Európa Álomház
Catan telepesei Mysterium
Concordia: Sestertiussal kikövezett utak 7 Csoda (régi kiadás)
Takenoko (magyarított) Scythe
Tiltott sziget Tussie Mussie
Pandemic Get on Board
Five Tribes (angol) Café
Honey Buzz (angol) Unmatched: Legendák ligája - Második felvonás
Bullshit
Fedőnevek Szeszélyes vizeken
Lépten-nyomon: Amszterdam A herceg nyer
Hellapagos
Everdell Újdonságok (2023-04-05)
Juharvölgy Krónikája Frenetikus forgatás
Unikornisok: A rémes ménes A hét tenger kalózai
Robbanó cicák Similo - Állatok
Tokió királya Animouv - Hálóba gabalyodva!
New York királya (angol) Unmatched: Houdini vs. a dzsinn
Bang! Dog Lover
Travelin' - Európai kalandozások Small World
Igenis, Sötét nagyúr! - Zöld változat
Port Royal: Big Box
Framework Drink Drank Drunk
Királyi áru Calavera
Shards of the Jaguar (angol) Dínó mentőakció
Merchants of the Dark Road (angol) Bullshit
Nottingham bírája 2. kiadás A rózsa varázsa
Egy szép új királyság
Scythe
Holtak tele: Válaszúton A Rettegés Éjszakája: Vérfarkas
Szabadítsd ki Ruminit! ArchRavels
Cirmos Cimborák
La viña Újdonságok (2023-05-15)
TOP10 (18+) A fenevad
Eldorádó Legendája + Veszély a láthatáron Kaspó
Cat Lady Fiesta de los Muertos
Karak Northgard: Ismeretlen földek
Hívatlan haverok Heat: Padlógáz
Dűne: Impérium Lámák földje
Munchkin Lokomoto
Metro Varázslabor
Dixit Gondos Gazdik
Klask Kangawa
Patchwork (magyar) Micro Dojo: A sógun nevében