Hírek

Hogy könnyebben megtaláljátok, amit kerestek...
2021.05.23
Hogy könnyebben megtaláljátok, amit kerestek...

Frissítés (2021.05.23): Szűrés a listákban

Többen jeleztétek, hogy nagyon hasznos lenne, ha a játékokat tudnátok szűrni, hogy milyen korra ajánlott, hány játékos játszhatja, mennyi a várható játékidő vagy akár arra, hogy mennyire összetett. Örömmel jelentjük, hogy elkészültünk vele! A listák tetején, az elemek felett bal oldalon kattintsatok a "Szűrés" gombra, és már meg is tudjátok adni a fent felsorolt jellemzők közül, hogy mi jelenjen meg. Reméljük hasznosnak találjátok majd, segít könnyebben eligazodni, és megtalálni A JÁTÉKOT, amire vágytok! :)

Hogyan tudtok jól keresni, és eligazodni a webáruházban lévő termékek között? 

Használjátok a képernyő jobb felső részén található nagyítót! Ha erre kattintotok, be tudjátok írni mit kerestek. Ha termékek nevében szerepel a keresett kifejezés, azokat a kereső automatikusan fel fogja kínálni. Ha nem, nyomjatok a nagyítóra a szavak beírása után, ami elvisz a találati oldalra - itt már azok a termékek is meg fognak jelenni, melyeknél a leírásban, vagy más részen szerepel a megadott szó. Ha azonban nincs így sem találat, a webáruház automatikusan megjeleníti a részletes keresőt, ahol jóval több dolgot adhattok meg.


Találtatok valamit, és több hasonló terméket is megnéznétek?

A termékek leírása alatt a rendszer meg fog jeleníteni hasonló termékeket. Ezeket mi állítjuk be, így nem biztos, hogy minden ott lesz, de ami igen, az biztos jó választás! :) A termékeknél a részletes leírásnál találhattok # jelölésű címkéket, amik jellemzik. Ezek egyrészt kiemelnek fontos termék tulajdonságokat, másrészt ezekre kattintva az összes többi, hasonló jelölésű terméket is megtaláljátok könnyedén.


Tudjátok mit szeretnétek, de sehogyan nem találtok olyasmit?

Írjatok nekünk bátran egy e-mail-t, vagy a Facebook oldalunkon küldjetek üzenetet! Ha van ilyesmi, segítünk megtalálni, ha nincs, de tudjuk, beszerezzük!


Jó keresgélést, jó játékot!