Hírek

Nyári pihenők
2022.08.18
Utolsó nyári pihenőnk az augusztus 20-i hétvégére esik, ezért szombaton (augusztus 20) a megszokottól eltérően a Cinkelt kocka zárva tart, pénteken (augusztus 19) pedig csak 13-18 óra között lesz nyitva! (Péntek és hétfő között a csomagok küldése is szünetel.)
Hogy a nagyobb nyári pihenővel is tudjatok időben számolni, és a rendeléseket, kölcsönzéseket előtte tudjátok intézni: július 23-30 között a webáruház fogadja majd a megrendeléseiteket, de ebben az időszakban csak személyes átvételi lehetőség lesz. (A futáros és csomagpontos rendeléseket augusztus 1-től fogjuk indítani.) Ebben az időszakban a szombati napokon (július 23 és 30) zárva lesz a Cinkelt kocka, a hétköznapi nyitvatartás pedig 12-18 órára módosul.
Pénteken (július 15) a megszokottól eltérően csak 12-18 óra között lesz nyitva, szombaton (július 16) pedig szabadság miatt zárva tart a Cinkelt kocka. Igen, megint csak lazsálunk... :) Nyitás július 19-én, 10 órakor. A szerdát követően leadott rendeléseiteket csak kedden fogjuk tudni feladni.
Köszönjük szépen a türelmeteket és a megértéseteket!